lørdag den 21. september 2013

Æblechips

Æblechips
- lækre, sunde og en rigtig god måde at få brugt dine æbler på.

Ingredienser:
2-3 æbler
Smagsforstærker: Sukker, salt, kanel, lakrids

Sådan gør du:
1. Skyl æblerne grundigt.
2. Skær æblerne i fine tynde skiver - et mandolin jern er din allerbedste ven her!
3. Fjern kernehuset med en lille fin udstikker, eller nøjs blot med at fjerne kernerne.
4. Fordel de fine æbleskiver på 1-2 bageplader, drys med din valgte smagsgiver(e).
5. Bages i ovnen ved 100 grader til de er dejlig sprøde. (Ca. 1 time, men hold øje, det kommer an på tykkelse af skiver og størrelse).

Velbekomme!

Min knægt synes de er herlige som en dejlig snack i madpakken - eller om eftermiddagen, efter en lang dag i børnehaven! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar