fredag den 19. oktober 2012

Bradepandebrød

- Med helt perfekt lækker krumme og passende blødhed til sandwiches.

Igår til Den Store Bagedag - stod der nemmelig også sandwich brød på 'to-do-listen'.


Se lige hvor lækkert og luftigt det her brød ser ud - og jeg lover jer - det ER lækkert!

Bradepandebrød
1 stor bradepandefuld

Du skal bruge:
  • 700g hvedemel
  • 2½ dl lunken vand
  • 1½ pk gær
  • 1 dl olie
  • 1 spsk sukker
  • 1 tsk salt
  • 2 dl tykmælk (eller ymer, ylette, yougurt naturel osv.)
Sådan gør du:
  1. Opløs gæren i vand og tilsæt de resterende ingredienser.
  2. Dejen skal æltes i mindst 5 minutter - så her er en røremaskine guld værd!
  3. Hæve i 45 minutters tid, og kommes herefter i en bagepapirs-beklædt bradepande.
  4. Pensles hurtigt med lidt vand og kommes i ovnen.
  5. Bages i 18-25 minutter ved 200grader - men hold øje!
  6. Når brødet er afkølet kan det skæres ud i passende str.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar