tirsdag den 18. september 2012

Kanel cupcakes med chokolade frosting


I sidste uge da vi havde besøg af svigermor og manden Aksel, ja så skulle der jo kage på bordet, når de sådan kommer til eftermiddagskaffe.
Denne gang faldte valget på kanel cupcakes med masser af lækker chokolade frosting - og er du vimmer de er super lækre! Ikke sidste gang de bliver lavet herhjemme i hvert falde!

Kanel cupcakes
ca. 24 stks

Du skal bruge:
  • 125g smeltet, afkølet smør
  • 400g sukker
  • 400g mel
  • 4 tsk kanel
  • 2 tsk natron
  • ½l mælk - gerne kærnemælk
Sådan gør du:
  1. Forvarm ovnen til 200 grader.
  2. Pisk alle ingredienser sammen i en skål og hæld det i muffinsforme.
  3. Bag kagerne i 16-18 minutter - husk og tjek dem og se om de er klar.
  4. Lad kagerne afkøle og så er de klar til frosting.



Chokolade frosting
nok til ca. 24 cupcakes

Du skal bruge:
  • 1 pk. flormelis
  • 2½ dl kakao
  • 180g blødt smør
  • 1 dl lun mælk
  • 3 tsk. vaniljesukker
Sådan gør du:
  1. Det hele kommes i en skål og piskes til en luftig creme. Super nemt!
 
NOTE: Mine swirls er lavet med en M1 tyl fra Wilton. De fine stjerne muffinsforme er fra Dr. Oetker og det er det fine kugle krymmel også - begge dele er fra den lækre pakke jeg fik i foråret fra Dr. Oetker.

2 kommentarer:

  1. Hold op hvor lyder de lækre. Din sammensætning med farverne er altså også lige i skabet! :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak Bianca - er også helt tilfredse med dem selv - både farve og smagssmæssigt! :)

      Slet