søndag den 19. august 2012

Tunfrikadeller m. persille og hvidløg

      - her serveret med en lækker grøn kartoffelsalat som mætter rigtig godt.

Tunfrikadeller m. persille og hvidløg
(ca. 10 alm. frikadeller)

Du skal bruge:
  • 1 ds tun i vand
  • 1 æg
  • 1 lille hakket løg
  • 1 dl hakket persille
  • 1 fed fint hakket hvidløg
  • 100g cremefraise, græsk yougurt, kvark eller ligende.
  • 3 spsk rasp
  • Salt, peber
Sådan gør du:
  1. Hæld vand fra tunen og kom det i en skål.
  2. Tilsæt æg, løg, hvidløg, persolle, salt og peber.
  3. Rør det godt rundt og tilsæt rasp og cremefraise eller andet mælkeprodukt.
  4. Stil farsen på køl i ½ time.
  5. Varm en pande godt op med lidt god olie, og steg frikadellerne i ca. 10 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar