onsdag den 18. juli 2012

Mini tarts med marcipan, hasselnødder og mørk chokolade


De ser måske ikke ud af så meget - men sikken en fantastisk kombination. Sød mørdej, lækker marcipan (Odense of corse), hakket hasselnødder og chokolade drops af mørk chokolade. UHM!

Opskrift og fremgangs måde er som de andre Mini tarts jeg lavede igår, synes bare disse fortjente deres eget indlæg, for de var noget for sig selv.

Efter du har stukket et stykke mørdej ud og fordelt i minimuffinsformen, så triller du en kugle marcipan, trykker den let flad, og kommer den ned i. Drys med hakket hasselnødder og chokolade, og ind i ovnen med herlighederne.

Nydes gerne lune - intet slår lun marcipan! :)

2 kommentarer:

  1. Uhm, hvor ser de gode og nemme ud. Kombinationen af chokolade, nødder og marcipan går simpelthen aldrig af mode!

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. De er også både gode og nemme :) Og jeg vil give dig ret i at den kombi aldrig slår fejl! :)

      Slet