tirsdag den 22. maj 2012

Scramble Eggs m. stegte champignon og peberfrugt


En sund og mættende måde at starte dagen på, og så er det da også lidt selvforkælelse sådan at stege scramble eggs om morgenen til sig selv :). Æg er super gode at spise om morgenen da de er protein rige og holder dig derfor mæt rigtig længe. Og så er det jo også en super måde at få brugt dine halv triste grønsager på, for en omgang stegning gør alle grønsager lækre igen!

Scabmle eggs m. stegte champignon og peberfrugt
1 pers.

Du skal bruge:
  • 2 æg
  • Lidt mælk
  • Salt, peber, purløg
  • 1/3 peberfrugt
  • En håndfuld champignon
Sådan gør du:
  1. Pisk æg og mælk (ca. ½ dl) sammen med lidt salt og peber og hæld det på en pande, hak lidt i det så det bliver til små lækre æggestykker.
  2. Ta' det af panden og drys med purløg.
  3. Snit og lyn svits champignon og peberfrugt i en lille smule fedtstof. Ta' dette af panden og læg det ved siden af æg. Og så er der serveret!

Du kan erstatte grønsagerne med alle dem du har lyst til - og du kan også undlade mælken i æggene, hvis du ikke bryder dig om det!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar