mandag den 19. marts 2012

Hjemmelavet knækbrød

Lækre nemme hjemmelavet knækbrød. Spis dem med ost til formiddagskaffen, eller som den er som en lækker 'salt' aftensnack. Kun fantasien sætter grænser. Original opskriften er fundet HER, jeg har dog ændret lidt i den, da jeg ikke havde præcis de slags kerner hun brugte. Men der kan jo bruges hvad man nu end har. :)

Hjemmelavet knækbrød, 20 stykker.

Du skal bruge:
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl sesamfrø
  • 2 dl femkornsblanding
  • 1 dl græskarkerner
  • 3 1/2 dl hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 1/2 tsk salt
  • 2 dl vand
  • 1 1/4 dl olie
Sådan gør du:
  1. Rør alle de tørre dele sammen i en skål.
  2. Tilsæt vand og olie og rør godt sammen, ja det skal være klistret.
  3. Læg et stykke bagepapir på bordet, hæld halvdelen af dejen op på papiret og læg endnu et lag bagepapir ovenpå. Rul dejen ud mellem de to stykker bagepapir, læg det hele over på en bageplade og fjern det øverste lag papir. Gør det samme med den anden halvdel af dejen.
  4. Skær dejen ud i firkanter (eller hvad du nu syntes) med en pizzaskærer.
  5. Bag knækbrødene ved 200° (ikke varmluft) i 15-20 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar