onsdag den 26. oktober 2011

Deep-pan Pizza

Igår fik vi pizza herhjemme til aftensmad, og det smagte super godt! På den havde vi tomat, skinke, peperoni, ost og oregano. Det stykke jeg skulle ha' kom jeg tomat, tynde kartoffelskiver, et par peperoni skiver, ost og oregano. Og må sige det ikke er sidste gang jeg kommer kartofler på en pizza! :) Mums det var godt!!

Deep-pan pizza, en alm. bradepandefuld.

Du skal bruge:
  • 500g pizzamel (jeg brugte nu bare alm. hvedemel da det var det jeg havde.)
  • 50g gær
  • 3½dl lunken vand
  • 2 spsk. olie
  • 1½ tsk. salt
  • Fyld og tilbehør

Sådan gør du:

  1. Gæren opløses i håndvarmt vand (37° C).
  2. De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes til den er ensartet og smidig.
  3. Stilles til hævning tildækket og lunt i 45 min.
  4. Dejen rulles ud og kommes på en bageplade med bagepapir.
  5. Pizzabunden skal hvilke ca. 5 min, og så kan man gå igang med at komme fyld på.
  6. Bages ved 200 grader i en forvarmet ovn i ca. 15 min.

1 kommentar:

  1. UHM! Nu fik jeg lyst til pizza!!!

    Jeg har sendt dig en blogaward :)
    Tjek den ud her :)

    http://theresakri.blogspot.com/

    SvarSlet